First things first

Even voorstellen: mijn naam is Laura Mulder, 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Ongeveer drie jaar geleden ben ik afgestuurd van de opleiding Media Informatie & Communicatie. Hierna ben ik begonnen als freelance content creator. Als freelancer heb ik veel verschillende klussen gedaan in uiteenlopende branches. Ik wilde zoveel mogelijk meemaken en zoveel mogelijk leren.

Eerste baan

Het freelance leven is spannend, uiteenlopend en uitdagend maar soms toch best alleen. Dus uiteindelijk heb ik besloten om toch te gaan solliciteren naar een part-time baan naast mijn freelance werk. Al snel kwam in terecht bij Vondel Hotels: een hotel collectie met verschillende hotels in Amsterdam en Maastricht. Hier begon ik twee jaar geleden als online content creator. Ik was verantwoordelijk voor alle social media-kanalen, de websites, fotografie en videografie.

Fotografie

De foto- en videografie bij Vondel Hotels was in het begin vooral gefocust op content voor social media. Hier was naar mijn mening meer uit te halen. Om voor de content naar de volgende stap te kunnen zetten, volgde ik een cursus interieur fotografie. Dit bracht mij veel nieuwe kennis en inzichten over het fotografie vak. Naast de content voor social media was ik verantwoordelijk voor alle online uittingen. Het designen van de social huisstijl, Instagram Stories, emails, concepten en het editen van video’s hebben dan ook geen geheimen voor mij.

Volgende stap

De hotelbranche heeft het in de huidige situatie zwaar. Dat was voor Vondel Hotels aanleiding mij helaas te moeten laten gaan. Het werd tijd voor een nieuw avontuur: werken als full-time woningfotograaf. In korte tijd heb ik al veel nieuws geleerd. Toch mis ik het creatieve, conceptuele, strategische deel ontzettend in mijn werk. Het werken voor een innovatief merk en samen met een creatief team bouwen aan de branding, de zichtbaarheid en verschillende campagnes geeft mij altijd heel veel energie. Toen ik de vacature als content creator bij jullie voorbij zag komen, was ik verkocht: dit is echt iets voor mij!

Perfect match

Als ik lees wat jullie zoeken, zie ik hier veel van mijn vaardigheden in terug. Kennis van het hele Adobe pakket, commercieel inzicht en ervaring op het gebied van content creatie. Fotografie is al lange tijd een grote passie van mij. Een product zo mooi mogelijk op beeld te brengen vind ik heel uitdagend en leuk om te doen. Ik heb veel ervaring met het beheren van social media kanalen en strategieën en campagnes hiervoor bedenken en uitwerken. Een groot deel van de Adobe Creative Suite hebben voor mij geen geheimen en nieuwe programma’s leren doe ik snel. Ik snap de efficiëntie en logica van de programma’s en vind het daarom heel fijn om mee te werken.

Interieur

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het werken in de interieur branche helemaal bij mij past. Mijn persoonlijke interesse in interieur was altijd al groot, maar sinds ik hier ook mee heb gewerkt bij Vondel Hotels en nu ook in de woningfotografie is dit alleen maar gegroeid. Ik zou het daarom ontzettend leuk vinden om mijn pad in de interieur wereld verder uit te zetten. Rivièra Maison is daarom een merk wat hier perfect bij zou aansluiten!

LM-zwart wit 1-9

Social Ads

Wat betreft social media heb ik ook veel ervaring in het uitzetten van advertenties. Vooral bij mijn tijd als online content creator bij Vondel Hotels was ik dagelijks bezig met het uitzetten en optimaliseren van verschillende advertenties die liepen via social media.

Let me know!

Lang verhaal kort: ik denk dat wij een hele goede match zijn. Als content creator lijkt het me heel tof om Rivièra Maison op het creatieve vlak naar een hoger niveau te tillen. Genoeg over mij, ik zou nu heel graag jullie willen ontmoeten en meer over het merk en jullie werkwijze willen horen. Hopelijk heb ik jullie kunnen overtuigen voor een eerste gesprek. Neem vooral nog een kijkje op mijn website www.lauramulder.nu.

Groetjes,

Ik hoor het graag van jullie! Laura Mulder

Close Menu