HEY

Ik zag dat jullie bij Onze Kapel op zoek waren naar een allround Graphic Designer. Look no further, here she is! 

Even voorstellen. Mijn naam is Laura Mulder, 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Twee en een half jaar geleden ben ik afgestuurd van de opleiding Media Informatie & Communicatie. Hierna ben ik begonnen als freelance content creator. Het freelance leven is spannend, uiteenlopend en uitdagend maar soms toch best alleen. Dus uiteindelijk heb ik besloten om toch te gaan solliciteren naar een part-time baan naast mijn freelance werk al snel kwam in terecht bij Vondel Hotels. Een hotel collectie met verschillende hotels in Amsterdam en Maastricht. Hier begon ik twee jaar geleden als online content creator. Ik was verantwoordelijk voor alle social media kanalen, de websites, fotografie en videografie. De foto- en videografie was in het begin nog vooral gefocust op content voor social media maar ik merkte al snel dat hier meer uit te halen was. In januari 2020 volgde ik een cursus interieur fotografie bij Muk van Lil. Dit heeft mij heel veel kennis en nieuwe inzichten gebracht in het fotografie vak. Maar het maken van content was zeker niet alles, ik was in principe verantwoordelijk voor alle online uittingen. Het designen van de social huisstijl, instagram story’s, emails, concepten, editen van video’s enzovoort zijn dan ook geen nieuwe dingen voor mij. 

De hotellerie heeft veel geleden onder de corona maatregelen daarom is besloten dat per 7 december ook mijn contract niet verlengd kon worden. Heel jammer, maar ik zie dat er ook kansen liggen om nieuwe dingen te gaan ontdekken en verder te groeien in de wereld van interieur.

Naast fotografie heb ik design altijd heel leuk en interessant gevonden. Tijdens mijn opleiding, stages, werk en freelance opdrachten heb ik altijd geprobeerd mijzelf hierin uit te dagen. Zo heb ik tijdens mijn stage bij een modellenbureau in Kaapstad een gehele nieuwe website gebouwd. Twee jaar geleden heb ik een cursus WordPress gedaan omdat ik mijn eigen website wilde designen. Toen we in maart zoveel thuis zaten ben ik ook begonnen aan het opbouwen van een nieuw wenskaarten merkje your papier collection. Ook heb ik een tijd geleden een style book gemaakt voor een nieuw sierradenmerk die waarschijnlijk in 2021 live zal gaan.  Naast het creatieve deel van designen vind ik ook juist het technische aspect heel leuk en interessant. Een groot deel van de Adobe Creative Suite hebben voor mij geen geheimen en nieuwe programma’s leren doe ik snel. Ik snap de efficiëntie en logica van de programma’s en vind het daarom heel fijn om mee te werken.

Als ik jullie profiel beschrijving lees zie ik mijzelf hier helemaal in terug. Flexibel designen van social content tot grote campagnes, ervaring met Adobe CC, multidisciplinair inzetbaar en vooral heel leergierig. Onze Kapel lijkt mij een heel leuk bedrijf die voor iedere opdracht, groot of klein, tot het uiterste gaat en hier zie ik mijzelf binnenkort wel tussen staan! 

Genoeg over mij, ik zou nu heel graag jullie willen ontmoeten en meer over het bedrijf willen horen. Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen voor een eerste gesprek. Via deze link komen jullie bij mijn CV, ook kun je altijd een kijkje nemen op mijn website www.lauramulder.nu. 

GROETJES,
LAURA

Hier staan nog een aantal linkjes naar mijn portfolio werken. 

Close Menu