VH-LM-ONSHUIS-Cocktail-4

First things first

Even voorstellen: mijn naam is Laura Mulder, 24 jaar oud en ik woon in Amsterdam. Ongeveer drie jaar geleden ben ik afgestuurd aan de opleiding Media Informatie & Communicatie. Hierna ben ik begonnen als freelance content creator. Als freelancer heb ik veel verschillende klussen gedaan in uiteenlopende branches. Ik wilde zoveel mogelijk ervaringen opdoen en zoveel mogelijk leren.

VH-LM-Hotel Mercier-LR-Deluxe Room (2)

Eerste baan

Het freelance leven is spannend, uiteenlopend en uitdagend maar soms toch best alleen. Dus uiteindelijk heb ik besloten om te gaan solliciteren. Al snel kwam in terecht bij Vondel Hotels: een hotel collectie met verschillende hotels en restaurants in Amsterdam en Maastricht. Hier begon ik bijna drie jaar geleden als online content creator. Ik was verantwoordelijk voor veertien social media-kanalen, de websites, fotografie en videografie.

VH-LM-Bottomless Brunch-LR-43

Fotografie

De foto- en videografie bij Vondel Hotels werd in het begin vooral als bijzaak gezien. Hier was naar mijn mening meer uit te halen: want wat ben je tegenwoordig zonder goed beeldmateriaal? Om de content naar een hoger niveau te tillen, volgde ik een cursus interieur fotografie. Dit bracht mij veel nieuwe kennis en inzichten. Naast de content voor social media was ik verantwoordelijk voor alle online uitingen. Het designen van de social huisstijl, Instagram Stories, emails, concepten en het editen van video’s stonden allemaal op mijn dagelijkse to-do lijstjes.

Schermafbeelding 2021-05-24 om 16.23.05

Volgende stap

De hotelbranche heeft het tijdens de coronapandemie zwaar gehad. Dat was voor Vondel Hotels aanleiding mij helaas te moeten laten gaan. Het werd tijd voor een nieuw avontuur: werken als full-time woningfotograaf. Ondanks dat ik hier in korte tijd veel nieuws heb geleerd, miste ik het creatieve, conceptuele, strategische deel ontzettend in dit werk. Samen met een creatief team bouwen aan de branding, de zichtbaarheid en verschillende campagnes geeft mij altijd heel veel energie. Toen ik de vacature als social media expert bij jullie voorbij zag komen, was ik dan ook direct verkocht. Voor mij klinkt dit als het complete plaatje!

VH-LM-Hotel Monastere-LR-Cafe Louis (37)

Perfect match

Als ik lees wat jullie zoeken, zie ik hier veel van mijn vaardigheden in terug. Ik heb veel ervaring met het beheren van social media kanalen en het bedenken en uitwerken van strategieën en campagnes. Bij Vondel Hotels was ik van A tot Z verantwoordelijk voor de veertien social kanalen. Ik ben vanuit persoonlijke interesse goed op de hoogte van de laatste trends en hoe we hier als bedrijf op kunnen inspelen. Het beheren van een succesvol social account gaat tegenwoordig verder dan een mooie feed hebben. Een succesvol account heeft een goed bereik en interactie met de doelgroep waarbij mooie content zorgt voor betrokkenheid en activatie.

VH-LM-Hotel Monastere-LR-118-Executive (3)

Hotellerie

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat het werken in de hotel branche helemaal bij mij past. En dan vooral hotels met een high-end interieur zoals Hotel Arena. Mijn persoonlijke interesse in interieur is altijd al groot geweest, maar sinds ik hiermee heb gewerkt in de hotel en woning branche is dit alleen maar gegroeid. Het zou mij heel gaaf lijken om mijn pad in de hotel wereld verder uit te zetten bij een van de meest vooruitstrevende hotels van onze stad. 

VH-LM-Hotel Mercier-bar schilderijtjes-LR-1

Video

Naast mijn ervaring met fotografie heb ik ook ervaring met video. In mijn tijd bij Vondel Hotels heb ik verschillende video's gemaakt voor social media. Ook als woningfotograaf maakte ik regelmatig woningpresentatie-video's.

VH-LM-Pontsteiger 1 jaar-LR-20

Koffietje?

Lang verhaal kort: ik denk dat wij een hele goede match zijn. Als social media expert lijkt het me heel tof om mijn creatieve bijdrage te leveren aan Hotel Arena. Genoeg over mij. Ik zou jullie heel graag willen ontmoeten en meer over het bedrijf en jullie werkwijze willen horen. Hopelijk heb ik jullie kunnen overtuigen voor een eerste gesprek.

VH-LM-Hotel Mercier-LR-Openbare Ruimtes (2)

Groetjes

Neem vooral nog een kijkje op mijn website www.lauramulder.nu. Ik hoor het graag van jullie! Groetjes, Laura Mulder

Close Menu