HEY LOTTE

Ik zag dat jullie op zoek waren naar een fotograaf/visual content creator. Look no further, here she is! 

Even voorstellen. Mijn naam is Laura Mulder, 24 jaar oud en woon in Amsterdam. Twee en een half jaar geleden ben ik afgestuurd van de opleiding Media Informatie & Communicatie. Hierna ben ik begonnen als freelance content creator. Het freelance leven is spannend, uiteenlopend en uitdagend maar soms toch best alleen. Dus uiteindelijk heb ik besloten om toch te gaan solliciteren en naar een part-time baan naast mijn freelance werk en al snel kwam in terecht bij Vondel Hotels. Een hotel collectie met verschillende hotels in Amsterdam en Maastricht. Hier begon ik twee jaar geleden als online content creator. Ik was verantwoordelijk voor alle social media kanalen, de websites, fotografie en videografie. De foto- en videografie was in het begin nog vooral gefocust op content voor social media maar ik merkte al snel dat hier meer uit te halen was. In januari 2020 volgde ik een cursus interieur fotografie bij Muk van Lil. Dit heeft mij heel veel kennis en nieuwe inzichten gebracht in het fotografie vak. Toen in maart 2020 corona om de hoek kwam kijken zag ik dit als de perfecte gelegenheid om alle hotels en restaurants opnieuw op de foto te zetten. Zo zou al het beeldmateriaal wat er online te vinden was in dezelfde stijl zitten. In principe is op dit moment dus alles wat er online aan beeldmateriaal Vondel Hotels te vinden is gemaakt door mij.

De hotellerie heeft veel geleden onder de corona maatregelen daarom is besloten dat per 7 december ook mijn contract niet verlengd kon worden. Heel jammer, maar ik zie dat er ook kansen liggen om nieuwe dingen te gaan ontdekken en verder te groeien in de wereld van interieur.

De timing van deze vacature komt dan ook perfect uit voor mij! Dit is namelijk precies een functie waarin ik mij verder zie groeien op het gebied van interieur fotografie. By SIDDE is een bedrijf wat zeker niet onbekend is voor mij. Ik ben onlangs verhuisd en heb toen mijn huis opnieuw mogen inrichten en jullie zijn vaak een inspiratiebron geweest hierbij! Interieur is helemaal mijn ding, altijd al geweest, maar de laatste twee jaar heb ik gemerkt dat de interesse zo groot is dat ik er ook carrière in wil gaan maken. En toen zag ik jullie vacature voorbij komen, een mooi interieur bedrijf die op zoek is naar iemand zoals ik. Perfect! 

Als ik jullie profiel beschrijving lees zie ik mijzelf hier helemaal in terug. Een creatieveling, iemand die weet hoe ze een verhaal met gebruik van beeld over kan brengen, ervaring met (interieur) foto- en video-grafie en affiniteit met de interieur wereld. Check, check, check, check! 

Genoeg over mij, ik zou nu heel graag jullie willen ontmoeten en meer over het bedrijf willen horen. Hopelijk heb ik je kunnen overtuigen voor een eerste gesprek. Onderaan deze pagina staan een aantal linkjes die leiden naar mijn portfolio en mijn CV. 

Schermafbeelding 2021-01-14 om 15.49.45

GROETJES,
LAURA

PS. Ja, Amsterdam is zeker niet om de hoek van jullie kantoor/studio in Eerbeek. Maar toch lijkt dit me zo’n leuke functie bij zo’n leuk bedrijf dat de reistijd mij er niet van weerhoudt om te solliciteren. Ik ben ook weleens naar de andere kant van de wereld gevlogen voor een stage dus als je het zo bekijkt valt het nog best wel mee. 

Close Menu